Over ons

Solar Green & Cleant is een jong en dynamische bedrijf. Gestart vanuit onze tak voor schapenbegrazing, hebben wij ons nu vooral toegelegd om een totaal concept aan te bieden voor landschapsbeheer van zonneparken in geheel Nederland en westelijk België.

Naast de inzet van onze schapen voor de begrazing bieden wij ook beheer van uw grond door middel van gespecialiseerde (mini) machines voor het onderhoud van grond op, onder en rondom zonnepanelen in diverse opstelling (zowel zuid als oost-west, alles is mogelijk.

Met onze diverse specialistische machines, waaronder automatische op afstand bestuurde maaimachines, kunnen wij u terrein optimaal onderhouden. Daarnaast kunnen wij ook het overige groen op en rondom uw park onderhouden. Uiteraard kunnen wij ook onze schapenbegrazing aanbieden.

Wij richten ons erop om u als opdrachtgever te ontzorgen omtrent het groenbeheer van uw zonnepark.

 

Interesse gekregen in wat wij voor u kunnen betekenen? neemt u dan gerust contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Wij bespreken graag met u uw specifieke parken en wensen om zo een perfect passend voorstel te kunnen presenteren. Wij zien uw bericht graag tegemoet